Optimal Livskraft - Vi finns för din hälsa
UTMANING på Västerbybadet

Vill du stötta Västerbybadet i Götene, göra en insats för världens korallrev och samtidigt satsa på din egen hälsa? 


Häng då med på vårens bästa utmaning!

Varför en utmaning?

I år har Västerbybadet i Götene funnits i 49 år. Framtiden för byggnaden är oviss och vi vet i nuläget inte om eller hur den kommer att renoveras eller vad som kommer att hända med verksamheterna som pågår. Läs om utredningen här!
Det vi dock vet och vill fokusera på är att badet och gymmet bedrivs där idag är en viktig plats för välmående och rekreation på många plan, för barn och vuxna i kommunen och grannkommunerna. Trots den ovissa framtiden fortsätter verksamheterna att leverera med proffessionalism och glädje!
Optimal Livskraft vill genom en utmaning hylla de år som byggnaden funnits, och uppmärksamma den fantastiska verksamhet som bedrivs där, vi utmanar DIG att göra detsamma! 


Visst kan vi tillsammans bli ett gäng som under februari månad fokuserar på vår hälsa, genom kost och träning, och går ner lika många kilo i vikt som år då Västerbybadet har funnits i Götene? 
Ju fler vi blir, desto lättare och roligare blir det! 

Vad krävs av dig som deltagare?

Du kan vara med i utmaningen om du:
- Har ett kort till gymmet och/eller badet (om du inte har ett kort idag, passa på att köpa ett och stötta verksamheten)

- Har många eller få kilo att gå ner, alla gram är välkomna och bara genom att delta stöttar du andra deltagare!


Hur går utmaningen till?

Fokus är på din egen hälsa och att tillsammans nå målet att tappa 49 kilo. Du kan delta på in- och utvägning och sedan lägga upp din träning och kost precis som du vill, eller så får du guidning om upplägg av oss. Vi kommer att stå för receptförslag och förslag på kostschema, samt träningsupplägg för de som vill.


- Du får tillgång till hälsosamma och nyttiga recept, anpassade för olika träningsnivåer och en sund viktnedgång 

- Du vägs in i början av utmaningen (den 31/1) och får möjlighet till vägning 1 ggr/vecka under utmaningen, du vägs ut när den är klar (På Västerbybadet).

- Gruppen coachas, stöttas och peppas av Weightloss- och Livsstilscoacher hela vägen

- Du får vägledning i att välja pass och träning som passar just dig

- Vi träffas för avstämmning, vägning och gemensam träning eller promenad 1 gång i veckan - om du vill och kan!

- Tillgång till FB-grupp och/eller hemsida för stöttning, information och gemenskapKôstar'e nôtt?
Att vara med i utmaningen kostar 299 kr (betalas via faktura eller swish) betalningen ska vara oss tillhanda senaste den 31/1! Behöver du köpa gymkort gör du det på Västerbybadet, se priserna på Västerbybadets hemsida. Genom att vara med på Utmaningen har du möjlighet att köpa 3 månaders gymkort (inkl. bad) för priset av 2! Säg till i kassan att du ska vara med på utmaningen. Och du - 100 kr av kostnaden för utmaningen doneras till verksamheten CoralGardeners för att stötta deras arbete i att rädda världens korallreven. För 25 Euro adopteras en korall som planteras i havet och vi får certifikat med exakta koordinater vart våra koraller finns. Du kan läsa mer om organisationen här! 

OBS! DET ÄR INTE ETT MÅSTE ATT HA GYMKORT PÅ VÄSTERBYBADET, TRÄNING KAN SKE PÅ ANNAN PLATS!

När betalning är genomförd kommer du få ett mail med vidare instruktioner och tillgång till de låsta sidorna på hemsidan så att du kan börja förbereda dig för bästa möjliga resultat! Sidorna öppnar upp den 26/1!


Genom utmaningen uppmärksammar vi således både lokala och globala problem, samtidigt som vi ger uppmärksamet till vår egen hälsa och välmående!


Vill du stötta Västerbybadets verksamhet, arbetet med att rädda våra korallrev och samtidigt ge din hälsa en skjuts i rätt riktning? Häng då med i februari och utmana dina kollegor, kompisar och alla i din närhet att göra detsamma! 


Hur anmäler jag mig?

Anmäl direkt till Jenny Holgersson (fd Mattsson) på Västerbybadet, via mail till info@optimallivskraft.se eller enklast via formuläret nedan! 
Du kommer att få ett svarsmail som bekräftelse på din anmälan.

Jag bor på annan ort och kan inte träna på Västerbybadet men vill vara med i utmanigen!

På förfrågan öppnar vi upp för att ni också ska kunna vara med! Du som inte kan ta dig till Västerbybadet kommer att få tillgång till träningsprogram som du kan göra där du befinner dig och i övrigt får du tillgång till samma material, grupper mm som övriga deltagare.


Frågor?

Kontakta oss via mail på info@optimallivskraft.se eller via SMS till Jenny på 0727197907. Jenny finns även på Västerbybadet b.l.a. på onsdag- och torsdageftermiddagar och i gruppsalen måndagar kl 17:30-18:30 samt fredagar kl 17:00-17:30. 

Anmäl dig här!

 
 
 
Swish
Faktura
 
 


Copyright © 2021 Optimal Livskraft


Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera